0
0.00  0 položiek

Žiadne produkty v košíku.

BARBACK

časopis pre ľudí z barov a reštaurácií

Vydáva: VLČIE a PERNOD RICARD SLOVAKIA

BARBACK 2024

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

MAGAZÍN BARBACK – časopis pre ľudí z barov a reštaurácií
Vydáva: VLČIE a PERNOD RICARD SLOVAKIA
Vydanie: apríl 2024 / Druhé číslo, druhý ročník. Vychádza dvakrát ročne. Cena: 10 EUR
Titulka & dizajn: Tomáš Kompaník, Otcovia projektu: Miroslav Telehanič & Karol Domisch, Šéfredaktorka: Lenka Jíleková,
Texty: Juraj Kovaľ, Luboš Rácz, Jakub Bobček, Stanislav Harciník, Dominik Ťapušík, Šimon Janík, Peter Marcina,
Rastislav “Rasty” Kasár, Slavomíra Raškovič, Jakub Vinš, Karol Domisch
Fotografie: Miroslav Telehanič, Martin Mondok, Marek Mucha, David Hartung, Pernod Ricard
Jazyková korektúra: Jana Ondiková, Náklad: 3 000 ks, Kontakt: barback.sk@gmail.com

BARBACK-2024-magazín-by-VLČIEStiahnuť

BARBACK 2023

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

BARBACK-2023-magazín-by-VLČIEStiahnuť

MAGAZÍN BARBACK – časopis pre ľudí z barov a reštaurácií
Vydáva: VLČIE a PERNOD RICARD
Vydanie: marec 2023 / Prvé číslo, prvý ročník. Vychádza dvakrát ročne. Cena: 10 EUR
Titulka & dizajn: Tomáš Kompaník, Otcovia projektu: Miroslav Telehanič & Karol Domisch, Šéfredaktorka: Lenka Jíleková,
Texty: Juraj Kovaľ, Ľuboš Rácz, Jakub Bobček, Stanislav Harciník, Dominik Tapušík, Šimon Janík, Tomáš Šajgal, Branislav Benian,
Maroš Potůček, Adrián Michalčík, Slavomíra Raškovič, Jozef Breza,
Fotografie: Miroslav Telehanič, Martin Mondok, Marek Mucha, Adrián Michalčik, Adrián Chrzan, Stanislav Harcínik
Jazyková korektúra: Jana Vicenová, Náklad: 3 000 ks, Kontakt: barback.sk@gmail.com

Barback je jedna z najdôležitejších osôb v bare.
Barback je aj miesto zázrakov, odkiaľ prichádzajú čisté poháre, nakrájané ovocie, ľad.
Barback je pilier baru, bez ktorého sa len ťažko funguje, no málokedy si to uvedomujeme.
V barbacku sa všetko deje.
Barback vie to, čo iní nevedia…

kto som?
Som gastro magazín a vznikol som pod záštitou firiem VLČIE a Pernod Ricard Slovakia. Som naliaty informáciami o tom, ako vybombiť leto a nepokaziť to. Verím, že vám v tom pomôžem.

kto za mnou stojí?
Ľudia, ktorí majú dlhoročné skúsenosti, sú profesionálmi
a lídrami vo svojom obore.

prečo som vznikol?
Chcem prepojiť všetky odvetvia v gastronómii, či už pôjde
o svet vín, kávy, kuchyne, nealko či alko nápojov – u mňa má všetko svoje miesto. Gastronómia nie je povolanie, ale poslanie, ako hovorí jeden skvelý človek.

pre koho som?
Pre profesionálov z gastronómie, pre majiteľov, manažérov,
barmanov, čašníkov, someliérov, kuchárov, ale aj gastro nadšencov.
A samozrejme barbackov!

čo prinášam?
Množstvo informácií, príbehov a nových trendov z baru,
reštaurácie, kuchyne, vína, kávy, terasy a z barbacku, ktoré vás majú nakopnúť byť lepšími profíkmi a posúvať tvoj podnik vpred.

Na šťavnatú
 spoluprácu 

Kontakt
chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram